Скандалната плеймейтка и кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска описа живота

...
Скандалната плеймейтка и кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска описа живота
Коментари Харесай

Бившата кандидат-кметица с голите снимки: Мъжът ми ги направи

 Скандалната плеймейтка и кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска разказа живота си в автобиографичната книга " Аз, грешницата ". В нея хубавицата споделя всичко за голите си фотоси, които се появиха в общественото пространство и поради които беше подложена на изнудване. Това се случи по време на политическата й акция и провали проектите й в тази тенденция.  

Диана е претърпяла нещо кошмарно, само че към този момент е събрала сили да опише случилото се в книга и се надява посредством нея да помогне на други дами в нейното състояние. Пред кореспондент на " Блиц " тя разкри забавни неща от персоналния си живот и за всички проблеми, които й се стовариха на главата през последните няколко години.  

- Какво те предизвика, с цел да напишеш книгата " Аз, грешницата "? Изцяло автобиографична ли е, или има и художествена измислица?

 - Автобиографична е. А това, което ме накара да я напиша, е и това, което ме накара да вземам участие и в състезанието Мис Плеймейт и да се фотографирам за корицата на Плейбой - да се изправя, опълчва и отвърна на всички мои “безгрешни " съдници. 

С нея желая да оказа помощ на девойки, дами, които са изпадали в сходна обстановка. А на всички по този начин сякаш доброжелателни към обществото злобари - да се замислят какво предизвикват, пишейки си просто хей по този начин в пространството и на следващия ден в случай че им се случи на тях, дали биха издържали на такова отношение. 

- Издай ни някоя забавна история, която си присъединила в своите записки?

 - В самата книга се разказва съдбата на една елементарна жена, която се сблъсква с необикновени и разтърсващи живота й неща. 

- Как се почувства, когато стартира изнудването с голите фотоси? И какво в действителност представляваха фрагментите? Докъде стигна тази история? Разбра ли кой стои зад това?

 - Това беше един ужасяващ потрес, който не го поисквам на никого да изживява. Кадрите са домашни, любителски, направени от брачна половинка ми. А доколкото това кой стои зад злоупотребата им, към момента очаквам някакви резултати от следствието. 

- След този случай снимала ли си любителски секс подиуми със брачна половинка ти?

 - Това си остава нещо единствено сред нас двама с мъжа ми. 

- Получи ли писма от дами в твоето състояние, които нямат смелостта да застанат обществено с имената и лицата си?

 - Да, има такива девойки, които ми писаха че са изпадали в сходна обстановка и са били изнудвани. Възхищават се на смелостта ми да се изправя обществено против този тип принуждение. Искрено се надявам да бъда образец за тях - не би трябвало да се скриват, помиряват и поддават на изнудване. 

- Започнаха ли да те одобряват като лека жена? Получаваше ли обидни оферти, съпроводени с съответни числа?

 -  Тук въпросът е не по какъв начин са почнали да ме одобряват, а по какъв начин аз се одобрявам. Мисля, че това е най-важното и един урок, че не би трябвало да ме интересува какво ще кажат хората. Смятам и че го демонстрирах с  действията си след абсурда. 

- Защо реши да се явиш на Мис Плеймейт и какво ти донесе успеха?

 - Исках още повече да предизвикам пуританите, които толкоз ме подлагаха на критика около абсурда и напълно да останат възмутени по какъв начин може да съм полова и по лично предпочитание, когато аз реша да се покажа пред хората в подобен провокативен конкурс. А що се отнася до тов, какво ми донесе успеха, бих споделила задоволство. 

- Смяташ ли, че такива прояви ти попречиха на политическата кариера и по тази причина не те избраха за кмет на Момин проход?

 - Определено този скандал, който ми спретнаха, ми повлия отрицателно в оня миг. 

- Имаш ли към момента политически упоритости? Докъде се простират те?

 - Ха-ха може би да, може би не, когато пристигна времето, ще разберете. Но кандидатурата си за кмет не съм я приемала политически. Не го харесвам  много това определение за себе си, защото се одобрявам като една от тях, моите съграждани. Просто имах смелостта, желанието, силата и хъса да поема тази отговорност, да бъда потребна на всички и да трансформира градчето ни в още по-приятно и привлекателно за живеене. И ще се стремя един ден това да се случи. 

- Смяташ ли, че хора от шоубизнеса и спорта, като и Кубрат Пулев, имат място на идните избори?

 - Смятам, че в ръководството на страната ни би трябвало да са хора, образовани, способени и потвърдили се професионално и не на последно място морални./
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР